Upitajte stručnjaka

U ovom ćete odjeljku moći konsultovati medicinskog stručnjaka u vezi s pitanjima koja se odnose na Vaše zdravlje ili u vezi s proizvodima sa stranice Zdravlje Bez Recepta.

Napomena: ALKALOID zadržava pravo da na određena pitanja ne pruži direktan odgovor, većće uputiti Korisnika na savjetovanje sa svojim liječnikom.

Obrazac za učešće

Korisnik može učestvovati u ovoj rubrici postavljanjem pitanja putem ispravno i potpuno ispunjenog Obrasca za učešće. Pitanje se šalje pritiskom na tipku Poslati. Prije nego što nastavite, pročitajte Uslove korištenja za rubriku Upitajte stručnjaka. Organizator ove rubrike je ALKALOID D.O.O. Sarajevo.

    Izjava korisnika: Slanjem ovog Obrasca za učešće izjavljujem da sam pročitala/o i u potpunosti se slažem s Uslovima korištenja i Politikom privatnosti na web stranici Zdravlje Bez Recepta i Uslovima korištenja rubrike Upitajte stručnjaka. Svjesna/tan sam da će Organizator zaštititi moje lične podatke u skladu s primjenjivim zakonima i da ćeobrađivati moje podatke samo u svrhu učešća u rubrici Upitajte stručnjaka kako je definirano u Uslovima korištenja. Potvrđujem da sam svjesna/tan svojih prava (uključujući pravo na povlačenje svog pristanka za upotrebu ličnih podataka) koje mogu provoditi u skladu s postupkom definiranim u Uslovima korištenja. Svjesna/tan sam da povlačenje saglasnosti ne utieče na zakonitost obrade na temelju pristanka prije povlačenja.

    Informacije koje pruža rubrika Upitajte stručnjaka služe samo u informativne svrhe i ni na koji način ne daju profesionalni medicinski savjet ili upute za liječenje bilo kojeg zdravstvenog stanja. Korisnici bi trebali pitanja u vezi svog zdravstvenog stanja, lijekova koje uzimaju i drugih sličnih tema, postaviti svom liječniku.

    Disclaimer:

    Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika. Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o proizvodu. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.