KAŠALJ & PREHLADA

Kašalj, prehlada i gripa idu ruku pod ruku za vrijeme dugih zimskih mjeseci. Ponekad su neizbježni, ali mogu se liječiti. Pokazat ćemo vam kako.

Zdravstveni savjeti:

I tokom zime ostanite hidratizirani! Mnogi smatraju da je hidratacija bitna samo tokom ljetnih mjeseci, kad se najviše znojimo. Ali to, naravno, nije istina. Posebno ako pokušavamo izbjeći kašalj i prehladu. Iako za vrijeme zimskih mjeseci nismo žedni kao ljeti, to ne znači da biste trebali smanjiti dnevni unos vode. Ali slobodno ubacite koju promjenu. Ne morate nužno piti samo običnu vodu. Biljni čaj bez zaslađivača je također uredu, kao i cijeđeni sok od naranče. Budite kreativni!

U ovom dijelu ćemo vam dati korisne informacije i savjete o prehladama i gripi. Naći ćete i informacije o produktivnom kašlju, koji je često propratni simptom prehlade ili gripe.

Provjerite našu paletu lijekova koji se izdaju bez recepta ako želite znati više o tome kako vam naši proizvodi mogu pomoći s prehladom i gripom, ili produktivnim kašljem.

 

Proizvodi:

Brandovi

...

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku/medicinskom sredstvu. Za obavjest o indikacijama, mjerama ipreza i neželjenim dejstvima lijeka/medisinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.